Francia est a Ciaoban, igazi francia séffel!
2019. 11. 22-23.
Konyhánk vendége Jérôme Dreyer francia séf, egyenesen Marseille-ből
November 22-23-án érdemes lesz ellátogatni éttermünkbe, hiszen páratlan francia étel-arzenál lesz nálunk! Jérôme Dreyer chef Marseille-ből tradicionális francia ételeket fog főzni nektek!
Hogyan kerül egy francia szakács egy olasz étterembe?
Nyolc évvel ezelőtt Roland szakácsunk és Jérôme a korzikai tengerparton dolgoztak együtt a Domaine de Murtoli étteremben. A kettőjük barátságából adódóan látogat el hozzánk és mutatja meg nektek egy ütős négy fogásos menün keresztül a francia gasztronómia ínycsiklandozó ételkülönlegességeit. A fogások között lesz borjú- és marha steak, a tengeri halak közül kardhal, tonhal, feketekagyló, tintahal és polip közül is válogathattok.
Természetesen a francia borokat sem hagyjuk ki.
Jérôme, Paul Bocuse tanítványaként, számos francia étterem konyhafőnöke volt. Jelenleg Marseille-ben a La Marine des Goudes chef-ként dolgozik.
Reméljük sikerült felcsigáznunk az érdeklődésed és találkozunk november 22-én vagy 23-án!
Minél előbb foglalj asztalt, hogy részese lehess ennek a fantasztikus estének!
Addig is, Bonjour!
Foglalj asztalt online: kattints ide
vagy telefonon: tel:+36 70 5257000