Giuseppe Chef ajánlata

OFFERTA DELLO CHEF GIUSEPPE

Giuseppe

Iria

Üdvözli Önt az olasz séf Giuseppe Iaria, aki a tenger mélyéről hozta magával a szenvedélyét és a Calabriai konyha titkait!

Giuseppe nem csak séf, hanem tengeri konyhaművész is. Calabriai gyökereit hordozva minden tányérján megeleveníti az otthona ízeit és aromáit. A napfényben fürdő partok, a friss tenger gyümölcsei, és a családi receptek ötvöződnek az ő kezei alatt, hogy az ízlelőbimbóitokat kényeztessék.

Calabria

Reggio

Calabria a mesés mediterrán dél-olasz vidék, az olasz „csizma” sarkában fekszik. A friss tengeri ételek, olívaolaj, fűszerek és kiváló borok jelentik e vidék gasztronómiai kincseit. A környék ízletes fogásait most Giuseppe készíti el Önöknek.

Buon appetito!

Foglalj asztalt online: kattints ide
vagy telefonon: +36 70 5257000

Antipasti

Starters

Előételek

CAPONATA SICILIANA
Italian vegetable ragu with octopus, shrimp and smoked salmon

Olasz zöldségragu, polippal, garnélával és füstölt lazaccal

3.490Ft

INSALATA DI MARE ALLA MEDITERRANEA
Mediterranean seafood salad

Mediterrán tenger gyümölcse saláta

3.390Ft

TORTINO DI MERLUZZO IN SALSA CALABRIA
Calabrian-style cod pie

Tőkehal pite Calabriai módra

3.290Ft

Primi piatti

First dishes

Első fogások

TAGLIATELLE AL GAMBERO E RUCOLA
Tagliatelle with shrimp and arugula

Tagliatelle garnélával és rukkolával

3.890Ft

GNOCCHETTI DI ZUCCHINE COZZE VONGOLE
Zucchini gnocchi with mussels

Cukkinis gnocchi kagylóval

3.690Ft

SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA ALL’ITALIANA
Black spaghetti with squid

Fekete spagetti tintahallal

3.790Ft

RISOTTO BIANCO AL GAMBERO E TARTUFO
White wine risotto with shrimp, truffle cream

Fehérboros rizottó garnélával és szarvasgomba krémmel

3.990Ft

Secondi piatti

Main course

Főételek

MERLUZZO ALLA TROPEANA CON PATATE
Cod Tropeana style

Tőkehal Tropeana módra

5.490Ft

SEPPIA RIPIENO CON VERDURE
Squid stuffed with vegetables

Zöldséggel töltött tintahal

4.990Ft

TRECCIA DI BRANZINO IN SALSA DI PEPERONI
Braided branzino in pepper sauce

Branzino fonat paprika szószban

4.390Ft

FILETTO DI SALMONE CON GUANCIALE E PRUGNE SECCHE
Salmon fillet with bacon and prunes

Lazacfilé baconnel és aszaltszilvával

5.990Ft

Helyben fogyasztá esetén az étlapon szereplő árak után 12% szervizdíjat számítunk fel.

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk!