Giuseppe Chef ajánlata
OFFERTA DELLO CHEF GIUSEPPEGiuseppe
Iria
Giuseppe nem csak séf, hanem tengeri konyhaművész is. Calabriai gyökereit hordozva minden tányérján megeleveníti az otthona ízeit és aromáit. A napfényben fürdő partok, a friss tenger gyümölcsei, és a családi receptek ötvöződnek az ő kezei alatt, hogy az ízlelőbimbóitokat kényeztessék.


Calabria
Reggio
Buon appetito!
Foglalj asztalt online: kattints ide
vagy telefonon: +36 70 5257000
Antipasti
Starters
Előételek
CAPONATA SICILIANA
Italian vegetable ragu with octopus, shrimp and smoked salmon
Olasz zöldségragu, polippal, garnélával és füstölt lazaccal
3.490Ft
INSALATA DI MARE ALLA MEDITERRANEA
Mediterranean seafood salad
Mediterrán tenger gyümölcse saláta
3.390Ft
TORTINO DI MERLUZZO IN SALSA CALABRIA
Calabrian-style cod pie
Tőkehal pite Calabriai módra
3.290Ft
Primi piatti
First dishes
Első fogások
TAGLIATELLE AL GAMBERO E RUCOLA
Tagliatelle with shrimp and arugula
Tagliatelle garnélával és rukkolával
3.890Ft
GNOCCHETTI DI ZUCCHINE COZZE VONGOLE
Zucchini gnocchi with mussels
Cukkinis gnocchi kagylóval
3.690Ft
SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA ALL’ITALIANA
Black spaghetti with squid
Fekete spagetti tintahallal
3.790Ft
RISOTTO BIANCO AL GAMBERO E TARTUFO
White wine risotto with shrimp, truffle cream
Fehérboros rizottó garnélával és szarvasgomba krémmel
3.990Ft
Secondi piatti
Main course
Főételek
MERLUZZO ALLA TROPEANA CON PATATE
Cod Tropeana style
Tőkehal Tropeana módra
5.490Ft
SEPPIA RIPIENO CON VERDURE
Squid stuffed with vegetables
Zöldséggel töltött tintahal
4.990Ft
TRECCIA DI BRANZINO IN SALSA DI PEPERONI
Braided branzino in pepper sauce
Branzino fonat paprika szószban
4.390Ft
FILETTO DI SALMONE CON GUANCIALE E PRUGNE SECCHE
Salmon fillet with bacon and prunes
Lazacfilé baconnel és aszaltszilvával
5.990Ft
Helyben fogyasztá esetén az étlapon szereplő árak után 12% szervizdíjat számítunk fel.
Az étlap változtatás jogát fenntartjuk!